Changing paradigms in the sociology of law

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nelken, David
Format: Print Article
Language:English
Published: 1988
In:Autopoietic law
Year: 1988, Pages: 191-216
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 01509caa a22004572 4500
001 1478305347
003 DE-627
005 20150826071052.0
007 tu
008 140624s1988 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1478305347 
035 |a (DE-576)408305347 
035 |a (DE-599)BSZ408305347 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Nelken, David  |d 1949-  |0 (DE-588)131778587  |0 (DE-627)513949267  |0 (DE-576)162357478  |4 aut 
109 |a Nelken, David 1949- 
245 1 0 |a Changing paradigms in the sociology of law  |c David Nelken 
264 1 |c 1988 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Autopoietic law  |d Berlin [u.a.] : de Gruyter, 1988  |g (1988), Seite 191-216  |h VIII, 380 S  |w (DE-627)022062475  |w (DE-576)013341596  |z 3110114593  |7 |||m 
773 1 8 |g year:1988  |g pages:191-216 
936 u w |j 1988  |h 191-216 
951 |a AR 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2803422174 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1478305347 
LOK |0 005 20140624090233 
LOK |0 008 140624||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 689   |a s  |a Rechtssoziologie 
LOK |0 852   |z Kein Bestand am IfK; Nachweis für KrimDok 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m v  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k v 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw