Leadership styles and philosophies of female police leaders: a descriptive study

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Scott, Cindy (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01563cam a2200469 4500
001 1325098116
003 DE-627
005 20180726094956.0
007 tu
008 060706s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3189073  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1325098116 
035 |a (DE-576)255098111 
035 |a (DE-599)BSZ255098111 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Scott, Cindy  |4 aut 
245 1 0 |a Leadership styles and philosophies of female police leaders  |b a descriptive study  |c by Cindy Scott 
264 1 |c 2005 
300 |a VII, 215 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Flagstaff, Univ., Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Flagstaff, Ariz.  |0 (DE-588)4309632-3  |0 (DE-627)123827027  |0 (DE-576)211117471  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2511665123 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1325098116 
LOK |0 005 20060706154853 
LOK |0 008 060706||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw