Environmental crime and justice: the organizational composition of corporate noncompliance

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wolf, Brian Christopher (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01680cam a2200481 4500
001 1324603364
003 DE-627
005 20161015100046.0
007 tu
008 060620s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3181136  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1324603364 
035 |a (DE-576)25460336X 
035 |a (DE-599)BSZ25460336X 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Wolf, Brian Christopher  |0 (DE-627)1324603291  |0 (DE-576)254603297  |4 aut 
109 |a Wolf, Brian Christopher  |a Wolf, Brian 
245 1 0 |a Environmental crime and justice  |b the organizational composition of corporate noncompliance  |c by Brian Christopher Wolf 
264 1 |c 2005 
300 |a XV, 148 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Oregon, Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Eugene, Or.  |0 (DE-588)4229615-8  |0 (DE-627)104946814  |0 (DE-576)210340630  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2510496921 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1324603364 
LOK |0 005 20060620172119 
LOK |0 008 060620||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw