The classification of the urban environment into ecological zones for the examination of intensive supervision probation success rates: an assessment of factor analytical models

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Boros, Alec (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01652cam a2200469 4500
001 1324600039
003 DE-627
005 20180726093618.0
007 tu
008 060620s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3180721  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1324600039 
035 |a (DE-576)254600034 
035 |a (DE-599)BSZ254600034 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Boros, Alec  |4 aut 
245 1 4 |a The classification of the urban environment into ecological zones for the examination of intensive supervision probation success rates  |b an assessment of factor analytical models  |c by Alec Boros 
264 1 |c 2005 
300 |a XII, 230 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Kent State Univ., Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Kent, Ohio  |0 (DE-588)4249111-3  |0 (DE-627)104783923  |0 (DE-576)210747269  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2510487868 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1324600039 
LOK |0 005 20060620154347 
LOK |0 008 060620||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw