Acceptance of acquaintance rape: attitude and personality characteristics of athletes

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gildner, Jennifer L. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01592cam a2200469 4500
001 1323850295
003 DE-627
005 20180726091534.0
007 tu
008 060519s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3183019  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1323850295 
035 |a (DE-576)253850290 
035 |a (DE-599)BSZ253850290 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Gildner, Jennifer L.  |4 aut 
245 1 0 |a Acceptance of acquaintance rape  |b attitude and personality characteristics of athletes  |c by Jennifer L. Gildner 
264 1 |c 2005 
300 |a IX, 71 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Houston, Univ., Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Houston, Tex.  |0 (DE-588)4095673-8  |0 (DE-627)10597501X  |0 (DE-576)209318724  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2508810991 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1323850295 
LOK |0 005 20060519092746 
LOK |0 008 060519||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw