Policing the chôra: law enforcement in ptolemaic egypt

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bauschatz, John (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01443cam a2200457 4500
001 1323828672
003 DE-627
005 20180726091434.0
007 tu
008 060518s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3181470  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1323828672 
035 |a (DE-576)253828678 
035 |a (DE-599)BSZ253828678 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Bauschatz, John  |4 aut 
245 1 0 |a Policing the chôra  |b law enforcement in ptolemaic egypt  |c by John Bauschatz 
264 1 |c 2005 
300 |a VII, 232 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Duke Univ., Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2508761575 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1323828672 
LOK |0 005 20060518130357 
LOK |0 008 060518||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw