Domestic violence perceptions: is diversity really a factor?

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Jones, Christina D.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
In:Year: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01469cam a2200457 4500
001 132382006X
003 DE-627
005 20211107182849.0
007 tu
008 060518s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3187594  |q Order no. 
035 |a (DE-627)132382006X 
035 |a (DE-576)253820065 
035 |a (DE-599)BSZ253820065 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Jones, Christina D.  |4 aut 
245 1 0 |a Domestic violence perceptions  |b is diversity really a factor?  |c Christiana D. Jones 
264 1 |c 2005 
300 |a IX, 100 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Tennessee State Univ., Diss., 2005 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2508741035 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 132382006X 
LOK |0 005 20110526150007 
LOK |0 008 060518||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw