The federal organizational sentencing guidelines: a case study of regulatory decision making

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Rodriguez, Laurel Jeanne
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
In:Year: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01614cam a2200469 4500
001 1323759980
003 DE-627
005 20211107182828.0
007 tu
008 060516s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3185470  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1323759980 
035 |a (DE-576)253759986 
035 |a (DE-599)BSZ253759986 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Rodriguez, Laurel Jeanne  |4 aut 
245 1 4 |a The federal organizational sentencing guidelines  |b a case study of regulatory decision making  |c by Laurel Jeanne Rodriguez 
264 1 |c 2005 
300 |a VIII, 147 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Irvine, Univ. of California, Diss., 2005 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Irvine, Calif.  |0 (DE-588)4243506-7  |0 (DE-627)104841257  |0 (DE-576)210455209  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2508585149 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1323759980 
LOK |0 005 20060516150543 
LOK |0 008 060516||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2006 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw