The deterrent effect of curfew enforcement: operation nightwatch in St. Louis

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Urban, Lynn S. (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01571cam a2200469 4500
001 1321975686
003 DE-627
005 20180726083145.0
007 tu
008 060316s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a Order no.3173435 
035 |a (DE-627)1321975686 
035 |a (DE-576)251975681 
035 |a (DE-599)BSZ251975681 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Urban, Lynn S.  |4 aut 
245 1 4 |a The deterrent effect of curfew enforcement  |b operation nightwatch in St. Louis  |c Lynn S. Urban 
264 1 |c 2005 
300 |a VIII, 299 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a St. Louis, Univ. of Missouri, Diss., 2005 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Saint Louis, Mo.  |0 (DE-588)4118223-6  |0 (DE-627)105793086  |0 (DE-576)209516658  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2504843925 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1321975686 
LOK |0 005 20060316104937 
LOK |0 008 060316||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw