Relationship between academic achievement and Miranda rights comprehension and false confessions

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Osman, Douglas A.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2005
In:Year: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01613cam a2200469 4500
001 1321084757
003 DE-627
005 20211106183039.0
007 tu
008 060221s2005 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3167552  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1321084757 
035 |a (DE-576)251084752 
035 |a (DE-599)BSZ251084752 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Osman, Douglas A.  |4 aut 
245 1 0 |a Relationship between academic achievement and Miranda rights comprehension and false confessions  |c by Douglas A. Osman 
264 1 |c 2005 
300 |a VI, 71 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a [Philadelphia], Univ., Diss., 2005 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Philadelphia, Pa.  |0 (DE-588)4103331-0  |0 (DE-627)105912204  |0 (DE-576)209387076  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2503288243 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1321084757 
LOK |0 005 20060221150955 
LOK |0 008 060221||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw