Uncovering male sexual assault: characteristics, effects and reporting of male sexual assault

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Emerson, Michelle
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
In:Year: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01515cam a2200457 4500
001 1320888569
003 DE-627
005 20211106182913.0
007 tu
008 060214s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3170737  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1320888569 
035 |a (DE-576)250888564 
035 |a (DE-599)BSZ250888564 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Emerson, Michelle  |4 aut 
245 1 0 |a Uncovering male sexual assault  |b characteristics, effects and reporting of male sexual assault  |c by Michelle Emerson 
264 1 |c 2004 
300 |a VIII, 244 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Georgia State Univ., Diss., 2004 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2502775191 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1320888569 
LOK |0 005 20070328111820 
LOK |0 008 060214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw