Polizei und Politik

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Hilden Verl. Deutsche Polizeiliteratur 1989-
In:Year: 1989
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01807cas a2200541 4500
001 13115107X
003 DE-627
005 20220301160205.0
007 tu
008 931118c19899999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 016594681  |2 DE-101 
016 7 |a 1130324-4  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)13115107X 
035 |a (DE-576)018152708 
035 |a (DE-599)ZDB1130324-4 
035 |a (OCoLC)85214811 
035 |a (OCoLC)311215415 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 320  |q DE-600 
084 |a YH 3000  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/153535:12905 
245 1 0 |a Polizei und Politik 
264 3 1 |a Hilden  |b Verl. Deutsche Polizeiliteratur  |c 1989- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.1989 - 
363 0 1 |a 2  |i 1989 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)468388621 
935 |i sdedup20220301 
936 r v |a YH 3000  |b Allgemeines  |k Psychiatrie, Medizinische Psychologie  |k Psychohygiene (Psychische Hygiene)  |k Sucht allgemein  |k Drogenabhängigkeit: Rauschgift, Bekämpfung, Gesetzliche Bestimmungen  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1271485095  |0 (DE-625)rvk/153535:12905  |0 (DE-576)201485095 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2132158835 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13115107X 
LOK |0 005 20010531000000 
LOK |0 008 010531||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |t KRI