Eurobuch

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Westberlin Verlag das Europäische Buch 1984-1987
Berlin Deb 1984
In:Year: 1984
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03379cas a2201117 4500
001 131105280
003 DE-627
005 20210612070337.0
007 tu
008 931118d19841987gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 016487125  |2 DE-101 
016 7 |a 1119207-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)131105280 
035 |a (DE-576)009709436 
035 |a (DE-599)ZDB1119207-0 
035 |a (OCoLC)637995489 
035 |a (OCoLC)17150025 
035 |a (OCoLC)637995489 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Eurobuch 
264 3 1 |a Westberlin  |b Verlag das Europäische Buch  |c 1984-1987 
264 1 |a Berlin  |b Deb  |c 1984 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1984 - 26.1987 [?] 
363 0 0 |a 1  |i 1984 
363 1 0 |a 26  |i 1987 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 6=Repr. 1985 von  |t Kritisches Journal der Philosophie  |d Tübingen : Cotta, 1802  |w (DE-627)130153192  |w (DE-600)515652-X  |w (DE-576)015693619  |z 359852529X 
889 |w (DE-576)468393994 
889 |w (DE-576)512757186 
889 |w (DE-627)1728238110 
935 |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2520247754 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131105280 
LOK |0 005 20061110114855 
LOK |0 008 061110||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2520621931 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131105280 
LOK |0 005 20061115120922 
LOK |0 008 061115||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-22  |c DE-627  |d DE-21-22 
LOK |0 852   |a DE-21-22 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k022  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2560947617 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131105280 
LOK |0 005 20080118165144 
LOK |0 008 080118||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-46  |c DE-627  |d DE-21-46 
LOK |0 852   |a DE-21-46 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k046  |a i046  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2739938187 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131105280 
LOK |0 005 20130301155541 
LOK |0 008 130301||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-45  |c DE-627  |d DE-21-45 
LOK |0 852   |a DE-21-45 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k045  |a i045 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2560899884 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131105280 
LOK |0 005 20080118144636 
LOK |0 008 080118||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI