L' uomo e la società

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Roma Bulzoni 1969-
In:Year: 1969
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02527cas a2200877 4500
001 131090526
003 DE-627
005 20220301160145.0
007 tu
008 931118c19699999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 016448642  |2 DE-101 
016 7 |a 1115269-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)131090526 
035 |a (DE-576)006329357 
035 |a (DE-599)ZDB1115269-2 
035 |a (OCoLC)490065236 
035 |a (OCoLC)72755073 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 3 |a L' uomo e la società 
264 3 1 |a Roma  |b Bulzoni  |c 1969- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1969 - 
363 0 1 |a 1  |i 1969 
515 |a 62 doppelt gezählt 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |i sdedup20220301 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2049660367 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131090526 
LOK |0 005 19991206000000 
LOK |0 008 991206||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2049660375 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131090526 
LOK |0 005 19990313000000 
LOK |0 008 971125||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2514731216 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131090526 
LOK |0 005 20060824075526 
LOK |0 008 060824||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-93  |c DE-627  |d DE-21-93 
LOK |0 852   |a DE-21-93 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k093  |a i093  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2049660278 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 131090526 
LOK |0 005 19951004000000 
LOK |0 008 951004||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI