Holos-Reihe Soziologie

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Bonn Holos-Verl. 1989-
In:Year: 1989
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01410cas a2200505 4500
001 130960594
003 DE-627
005 20220301160109.0
007 tu
008 931118c19899999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 015973034  |2 DE-101 
016 7 |a 1065965-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130960594 
035 |a (DE-576)018018637 
035 |a (DE-599)ZDB1065965-1 
035 |a (OCoLC)237559954 
035 |a (OCoLC)85214488 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 0 |a Holos-Reihe Soziologie 
264 3 1 |a Bonn  |b Holos-Verl.  |c 1989- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1989 - 
363 0 1 |a 1  |i 1989 
591 |a 352!mr-Änderung(04-11-20) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |i sdedup20220301 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 213154104X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130960594 
LOK |0 005 19910514000000 
LOK |0 008 910514||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI