Silberburg-Wissenschaft

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Stuttgart Silberburg-Verl. 1990-
In:Year: 1990
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02582cas a2200877 4500
001 130960063
003 DE-627
005 20190609003402.0
007 tu
008 931118c19909999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 015971872  |2 DE-101 
016 7 |a 1065844-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130960063 
035 |a (DE-576)020244274 
035 |a (DE-599)ZDB1065844-0 
035 |a (OCoLC)647966106 
035 |a (OCoLC)73023531 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 320  |q DE-600 
245 1 0 |a Silberburg-Wissenschaft 
264 3 1 |a Stuttgart  |b Silberburg-Verl.  |c 1990- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 276.1990 - 
363 0 1 |a 276  |i 1990 
500 |a Titel der ungezählten Unterreihe wechselt 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)435595563 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2143769083 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130960063 
LOK |0 005 19980905000000 
LOK |0 008 900718||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2703169167 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130960063 
LOK |0 005 20120207123525 
LOK |0 008 120207||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2770889532 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130960063 
LOK |0 005 20131030114339 
LOK |0 008 131030||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2143768761 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130960063 
LOK |0 005 19950810000000 
LOK |0 008 950810||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI