Perspektiven der Wissenschaftsgeschichte

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Wien Verl. Erasmus 1987-
Wien Köln Graz Böhlau 1993-1994
In:Year: 1987
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03124cas a2201057 4500
001 130865877
003 DE-627
005 20190609001548.0
007 tu
008 931117c19879999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 01564538X  |2 DE-101 
016 7 |a 1032143-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130865877 
035 |a (DE-576)01413795X 
035 |a (DE-599)ZDB1032143-3 
035 |a (OCoLC)186422368 
035 |a (OCoLC)72984263 
035 |a (OCoLC)84284103 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE  |c XA-AT 
082 0 4 |a 080  |q DE-101 
082 0 4 |a 000  |q DE-600 
084 |a 24  |2 ssgn 
245 1 0 |a Perspektiven der Wissenschaftsgeschichte 
264 3 1 |a Wien  |b Verl. Erasmus  |c 1987- 
264 2 1 |a Wien  |a Köln  |a Graz  |b Böhlau  |c 1993-1994 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1993; 2.1990; 3.1988; 4.1987 - 
363 0 1 |a 1  |i 1993 
515 |a Springende Ersch.-Jahre 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a BGTS  |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2106803036 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130865877 
LOK |0 005 19881221000000 
LOK |0 008 881221||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2106803044 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130865877 
LOK |0 005 19991029000000 
LOK |0 008 991029||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2774763975 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130865877 
LOK |0 005 20131119110642 
LOK |0 008 131119||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2790709416 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130865877 
LOK |0 005 20140331135025 
LOK |0 008 140331||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-42  |c DE-627  |d DE-21-42 
LOK |0 852   |a DE-21-42 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k042 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2106802706 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130865877 
LOK |0 005 20050915000000 
LOK |0 008 050915||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI