Home university library of modern knowledge

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: New York, NY Holt 1911-1965
[Wechselnde Erscheinungsorte] [Wechselnde Verlage] 1911-1965
In:Year: 1911
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 06343cas a2202101 4500
001 130742902
003 DE-627
005 20190608235243.0
007 tu
008 931117d19111965xxuz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 015247678  |2 DE-101 
016 7 |a 986189-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130742902 
035 |a (DE-576)012025585 
035 |a (DE-599)ZDB986189-0 
035 |a (OCoLC)42195288 
035 |a (OCoLC)185687527 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
084 |a 7,25  |2 ssgn 
084 |a 01.22  |2 bkl 
245 1 0 |a Home university library of modern knowledge 
246 1 |i Abweichender Titel  |a HUL 
264 3 1 |a New York, NY  |b Holt  |c 1911-1965 
264 3 1 |a [Wechselnde Erscheinungsorte]  |b [Wechselnde Verlage]  |c 1911-1965 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1911 - 255.1965[?] 
363 0 0 |a 1  |i 1911 
363 1 0 |a 255  |i 1965 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)437586219 
889 |w (DE-576)468362053 
935 |a mteo 
936 b k |a 01.22  |j Allgemeinenzyklopädien  |j Universallexika  |q ARK  |0 (DE-627)106403400 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467423417 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20121211174344 
LOK |0 008 961210||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv  |a dika 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467423425 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 980715||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467423433 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 970611||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467423441 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 870811||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 246742345X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 010330||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467423468 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 970211||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2519553669 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20061102150431 
LOK |0 008 061102||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32b  |c DE-627  |d DE-21-32b 
LOK |0 852   |a DE-21-32b 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2536908585 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20070629081706 
LOK |0 008 070629||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-85  |c DE-627  |d DE-21-85 
LOK |0 852   |a DE-21-85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k085  |a i085  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2629933253 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20100316153226 
LOK |0 008 100316||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2696830762 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20111202154348 
LOK |0 008 111202||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-45  |c DE-627  |d DE-21-45 
LOK |0 852   |a DE-21-45 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k045  |a i045 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2745749404 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20130507170836 
LOK |0 008 130507||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2780117095 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20140114081457 
LOK |0 008 140114||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-14  |c DE-627  |d DE-21-14 
LOK |0 852   |a DE-21-14 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k014  |a i014 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2467424154 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130742902 
LOK |0 005 20000615000000 
LOK |0 008 000615||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI