Papermac

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: London Macmillan 1957-
New York, NY St. Martin's Press 1957-
In:Year: 1957
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03468cas a2201153 4500
001 13065602X
003 DE-627
005 20211215132131.0
007 tu
008 931117c19579999xxkz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 014570440  |2 DE-101 
016 7 |a 845877-7  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)13065602X 
035 |a (DE-576)019731965 
035 |a (DE-599)ZDB845877-7 
035 |a (OCoLC)489968432 
035 |a (OCoLC)310927732 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB  |c XD-US 
082 0 4 |a 900  |a 320  |a 100  |q DE-600 
245 1 0 |a Papermac 
246 1 |i Nebent.  |a Papermacs 
264 3 1 |a London  |b Macmillan  |c 1957- 
264 3 1 |a New York, NY  |b St. Martin's Press  |c 1957- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 1.1957=2.ed. - 
363 0 1 |a 1  |i 1957 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |c 20211213  |f SLG  |z IGPP  |2 pdager  |5 DE-25 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2482087244 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20011206000000 
LOK |0 008 940825||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2482087252 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 980220||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2482087260 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 920311||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2482087279 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20011213000000 
LOK |0 008 970730||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2599026520 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20090423094453 
LOK |0 008 090423||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2693693586 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13065602X 
LOK |0 005 20111028122631 
LOK |0 008 111028||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-14  |c DE-627  |d DE-21-14 
LOK |0 852   |a DE-21-14 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a i014  |a k014 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI