Sammlung Göschen

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Berlin de Gruyter 1889-
Leipzig Göschen'sche Verlagshandlung anfangs
In:Year: 1889
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 02182cas a2200685 4500
001 130651508
003 DE-627
005 20220613121356.0
007 tu
008 931117c18899999xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 014537834  |2 DE-101 
016 7 |a 842269-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130651508 
035 |a (DE-576)01089666X 
035 |a (DE-599)ZDB842269-2 
035 |a (OCoLC)637936333 
035 |a (OCoLC)637936333 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DXDE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
084 |a 6,23  |2 ssgn 
084 |a 38.00  |2 bkl 
245 1 0 |a Sammlung Göschen 
264 3 1 |a Berlin  |b de Gruyter  |c 1889- 
264 2 1 |a Leipzig  |b Göschen'sche Verlagshandlung  |c anfangs 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1889 - 
363 0 1 |a 1  |i 1889 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |c 20211213  |f SLG  |z IGPP  |2 pdager  |5 DE-25 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SLG  |z Schlossbibliothek Baden-Baden  |2 pdager  |5 DE-31 
591 |a Y/C 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Digital. Ausg.  |t Sammlung Göschen  |d Berlin : de Gruyter, 1894  |h Online-Ressource  |w (DE-627)739902768  |w (DE-600)2709374-8  |w (DE-576)38047574X 
889 |w (DE-576)285626752 
889 |w (DE-576)378408461 
889 |w (DE-576)447130749 
889 |w (DE-627)804530750 
889 |w (DE-627)892541938 
889 |w (DE-627)1002260787 
889 |w (DE-627)1025894510 
935 |a BGTS  |a SAXB  |a mteo 
936 b k |a 38.00 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2480143082 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130651508 
LOK |0 005 20010501000000 
LOK |0 008 930805||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdoka001.raw