Storia

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Roma Jouvence 1979-
In:Year: 1979
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03306cas a2201141 4500
001 130558877
003 DE-627
005 20201218125227.0
007 tu
008 931117c19799999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 01432170X  |2 DE-101 
016 7 |a 785403-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130558877 
035 |a (DE-576)009197621 
035 |a (DE-599)ZDB785403-1 
035 |a (OCoLC)489901820 
035 |a (OCoLC)173740712 
035 |a (OCoLC)611703226 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 940  |q DE-101 
082 0 4 |a 910  |a 940  |q DE-600 
245 1 0 |a Storia 
264 3 1 |a Roma  |b Jouvence  |c 1979- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1979 - 
363 0 1 |a 1  |i 1979 
591 |a (keine DA zu 751430-x) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)026372150 
889 |w (DE-576)017985005 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2073112080 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 19980817000000 
LOK |0 008 980817||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2131366000 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 20140513180004 
LOK |0 008 020214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2175582485 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 20140513180005 
LOK |0 008 911118||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2073112099 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 20040324000000 
LOK |0 008 040324||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2175582493 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 20140513180005 
LOK |0 008 921022||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2575805228 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130558877 
LOK |0 005 20140513180005 
LOK |0 008 080708||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32b  |c DE-627  |d DE-21-32b 
LOK |0 852   |a DE-21-32b 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32b  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI