SC 10

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Italian
Published: Milano Feltrinelli 1966-
In:Year: 1966
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01734cas a2200625 4500
001 130493619
003 DE-627
005 20190608224630.0
007 tu
008 931117c19669999it z| m| 0 |0ita c
016 7 |a 014113465  |2 DE-101 
016 7 |a 757589-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130493619 
035 |a (DE-576)006164277 
035 |a (DE-599)ZDB757589-0 
035 |a (OCoLC)183196029 
035 |a (OCoLC)72759044 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ita 
044 |c XA-IT 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a SC 10 
246 3 3 |a SC dieci 
264 3 1 |a Milano  |b Feltrinelli  |c 1966- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1966 - 
363 0 1 |a 1  |i 1966 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2047900840 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130493619 
LOK |0 005 19971014000000 
LOK |0 008 890922||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2047900859 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130493619 
LOK |0 005 19970924000000 
LOK |0 008 970924||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI