Rosenthal lectures

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Journal
Language:Undetermined language
Published: Evanston, Ill. 1960-
In:Year: 1960
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02109cas a2200733 4500
001 130440078
003 DE-627
005 20190608222849.0
007 tu
008 931116c19609999xxuz| p| 0 |0und c
016 7 |a 013794752  |2 DE-101 
016 7 |a 701685-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130440078 
035 |a (DE-576)015941000 
035 |a (DE-599)ZDB701685-2 
035 |a (OCoLC)1764535 
035 |a (OCoLC)01764535 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Rosenthal lectures 
246 1 |i Nebent.  |a Julius Rosenthal lectures 
264 3 1 |a Evanston, Ill.  |c 1960- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 1960 - 
363 0 1 |i 1960 
591 |a V/V050178 
655 7 |a Zeitschrift  |0 (DE-588)4067488-5  |0 (DE-627)10454466X  |0 (DE-576)20917000X  |2 gnd-content 
951 |a JT 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2119272646 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130440078 
LOK |0 005 20010530000000 
LOK |0 008 010530||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2119272654 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130440078 
LOK |0 005 19990619000000 
LOK |0 008 980319||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2119272530 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130440078 
LOK |0 005 19961211000000 
LOK |0 008 961211||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI