Sport: Kultur, Veränderung ; sozialwissenschaftliche Analysen des Sports

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Münster Lit.-Verl. 1981-2000
In:Year: 1981
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03024cas a2201021 4500
001 13029599X
003 DE-627
005 20210417070333.0
007 tu
008 931116d19812000gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 013274473  |2 DE-101 
016 7 |a 578379-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)13029599X 
035 |a (DE-576)007939973 
035 |a (DE-599)ZDB578379-3 
035 |a (OCoLC)73488113 
035 |a (OCoLC)73488113 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 796  |q DE-101 
082 0 4 |a 790  |q DE-600 
245 1 0 |a Sport  |b Kultur, Veränderung ; sozialwissenschaftliche Analysen des Sports 
247 1 0 |a Reihe Sport  |f Nebent. teils 
247 1 0 |a SKV  |f Nebent. teils 
264 3 1 |a Münster  |b Lit.-Verl.  |c 1981-2000 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1981-28 [?] 
363 0 0 |a 1  |i 1981 
363 1 0 |a 28  |i 2000 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2062637977 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13029599X 
LOK |0 005 20020518000000 
LOK |0 008 870727||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2062637985 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13029599X 
LOK |0 005 20050214000000 
LOK |0 008 050214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-37  |c DE-627  |d DE-21-37 
LOK |0 852   |a DE-21-37 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2502887410 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13029599X 
LOK |0 005 20060215115711 
LOK |0 008 060215||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2554148538 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13029599X 
LOK |0 005 20071025100226 
LOK |0 008 071025||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2569095702 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13029599X 
LOK |0 005 20080429162449 
LOK |0 008 080429||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI