Schriften der Carl Friedrich von Siemens Stiftung

Saved in:
Bibliographic Details
Contributors: Carl-Friedrich-von-Siemens-Stiftung
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: München Oldenbourg 1979-
Frankfurt, M. Ullstein 1980-1981
Berlin Frankfurt, M. [u.a.] Propyläen Verlag 1979
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 04361cas a2201429 4500
001 130267058
003 DE-627
005 20190706095807.0
007 tu
008 931116c19799999xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 01312546X  |2 DE-101 
016 7 |a 561038-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130267058 
035 |a (DE-576)010834524 
035 |a (DE-599)ZDB561038-2 
035 |a (OCoLC)637522406 
035 |a (OCoLC)310756553 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 600  |a 620  |q DE-600 
110 2 |a Carl-Friedrich-von-Siemens-Stiftung  |e Verfasser  |0 (DE-588)2034001-1  |0 (DE-627)10249276X  |0 (DE-576)191852244  |4 aut 
245 1 0 |a Schriften der Carl Friedrich von Siemens Stiftung 
264 3 1 |a München  |b Oldenbourg  |c 1979- 
264 2 1 |a Frankfurt, M.  |b Ullstein  |c 1980-1981 
264 1 |a Berlin  |a Frankfurt, M. [u.a.]  |b Propyläen Verlag  |c 1979 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1979 - 
363 0 0 |a 1  |i 1979 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-576)468387056 
935 |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082040917 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 19871020000000 
LOK |0 008 871020||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082040933 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 19980319000000 
LOK |0 008 980319||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082040941 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 19880408000000 
LOK |0 008 880408||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l  |8 0 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 208204095X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 20050302000000 
LOK |0 008 030618||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-51  |c DE-627  |d DE-21-51 
LOK |0 852   |a DE-21-51 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a gesa  |a k051 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 257151539X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 20080520170357 
LOK |0 008 080520||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-46  |c DE-627  |d DE-21-46 
LOK |0 852   |a DE-21-46 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k046  |a i046  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 257957946X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 20080901153043 
LOK |0 008 080901||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2776250754 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 20131125101751 
LOK |0 008 131125||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-98  |c DE-627  |d DE-21-98 
LOK |0 852   |a DE-21-98 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k098 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082040348 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130267058 
LOK |0 005 20050923000000 
LOK |0 008 050923||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1