Wirtschaftsführung, Kybernetik, Datenverarbeitung

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Neuwied Berlin Luchterhand 1968-
In:Year: 1968
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02529cas a2200865 4500
001 130197661
003 DE-627
005 20190608211737.0
007 tu
008 931116c19689999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 012846902  |2 DE-101 
016 7 |a 531192-5  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130197661 
035 |a (DE-576)002997185 
035 |a (DE-599)ZDB531192-5 
035 |a (OCoLC)638278367 
035 |a (OCoLC)72841101 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 330  |a 000  |q DE-600 
245 1 0 |a Wirtschaftsführung, Kybernetik, Datenverarbeitung 
264 3 1 |a Neuwied  |a Berlin  |b Luchterhand  |c 1968- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1968 - 
363 0 1 |a 1  |i 1968 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2465124153 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130197661 
LOK |0 005 19990209000000 
LOK |0 008 990209||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2465124161 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130197661 
LOK |0 005 19970630000000 
LOK |0 008 970630||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 246512417X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130197661 
LOK |0 005 19980724000000 
LOK |0 008 980724||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a ALAS  |a k019 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2502788404 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130197661 
LOK |0 005 20070307100727 
LOK |0 008 060214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI