Rotbuch

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Berlin Rotbuch-Verl. 1968-
Berlin Wagenbach 1968-1972
In:Year: 1968
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 09056cas a2202869 4500
001 130127698
003 DE-627
005 20220302164326.0
007 tu
008 931116c19689999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 01266801X  |2 DE-101 
016 7 |a 507378-9  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130127698 
035 |a (DE-576)015662969 
035 |a (DE-599)ZDB507378-9 
035 |a (OCoLC)613251671 
035 |a (OCoLC)613251671 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |a 320  |q DE-600 
245 1 0 |a Rotbuch 
264 3 1 |a Berlin  |b Rotbuch-Verl.  |c 1968- 
264 2 1 |a Berlin  |b Wagenbach  |c 1968-1972 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1969; 2.1968 - 44.1972; 100.1973 - 
363 0 1 |a 1  |i 1969 
363 1 0 |a 44  |i 1972 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 20=1; 23=2; 28=3; 41=4 von  |t Sozialistisches Jahrbuch  |d Berlin : Wagenbach, 1970  |w (DE-627)130124796  |w (DE-600)506592-6  |w (DE-576)015658716  |x 0170-0766 
787 0 8 |i 1-44=1-44 von  |t Politik  |d Berlin : Wagenbach, 1968  |w (DE-627)13012768X  |w (DE-600)507377-7  |w (DE-576)00428786X 
787 0 8 |i 103=1973 von  |t Jahrbuch zum Klassenkampf  |d Berlin : Rotbuch-Verl., 1973  |w (DE-627)13022877X  |w (DE-600)540450-2  |w (DE-576)015773868 
787 0 8 |i 185=3,1; 195=3,2; 205=3,3; 210=3,4 von  |a International War Crimes Tribunal  |t Internationales Russell-Tribunal  |d Berlin : Rotbuch-Verl., 1978  |w (DE-627)165658150  |w (DE-600)577482-2  |w (DE-576)062752979 
935 |a mteo 
935 |i sdedup20220302 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431421 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011009000000 
LOK |0 008 890621||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 248143143X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011013000000 
LOK |0 008 960503||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431448 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011013000000 
LOK |0 008 970116||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431456 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011013000000 
LOK |0 008 910205||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431464 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011105000000 
LOK |0 008 011105||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431472 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20050901000000 
LOK |0 008 050901||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-37  |c DE-627  |d DE-21-37 
LOK |0 852   |a DE-21-37 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431480 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20050608000000 
LOK |0 008 050509||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481431499 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20011013000000 
LOK |0 008 981230||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-19  |c DE-627  |d DE-21-19 
LOK |0 852   |a DE-21-19 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a ALAS  |a k019 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2501360311 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20060321145800 
LOK |0 008 060123||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-58  |c DE-627  |d DE-21-58 
LOK |0 852   |a DE-21-58 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a retr  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2530397880 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20070327101422 
LOK |0 008 070327||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-93  |c DE-627  |d DE-21-93 
LOK |0 852   |a DE-21-93 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k093  |a i093  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2532610387 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20070427104053 
LOK |0 008 070427||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-203  |c DE-627  |d DE-21-203 
LOK |0 852   |a DE-21-203 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2554451354 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20071029110246 
LOK |0 008 071029||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a j043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 256445402X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20080226172319 
LOK |0 008 080226||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-46  |c DE-627  |d DE-21-46 
LOK |0 852   |a DE-21-46 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k046  |a i046  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2735111385 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20130117135102 
LOK |0 008 130117||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2785391764 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20140307155650 
LOK |0 008 140307||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-62  |c DE-627  |d DE-21-62 
LOK |0 852   |a DE-21-62 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k062  |a i062 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2807495443 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20140721162931 
LOK |0 008 140721||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-121  |c DE-627  |d DE-21-121 
LOK |0 852   |a DE-21-121 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k121  |a i121 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2811473343 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20140811090224 
LOK |0 008 140811||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-64  |c DE-627  |d DE-21-64 
LOK |0 852   |a DE-21-64 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k064  |a i064 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2818595975 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 20141022153552 
LOK |0 008 141022||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-106  |c DE-627  |d DE-21-106 
LOK |0 852   |a DE-21-106 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k106  |a i106 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2481432576 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130127698 
LOK |0 005 19931124000000 
LOK |0 008 931124||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI