Recht, Justiz, Zeitgeschehen: RJZ

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Karlsruhe Müller 1968-
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01818cas a2200565 4500
001 130101974
003 DE-627
005 20190608210346.0
007 tu
008 931116c19689999xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 012623660  |2 DE-101 
016 7 |a 502158-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130101974 
035 |a (DE-576)015634477 
035 |a (DE-599)ZDB502158-3 
035 |a (OCoLC)310965086 
035 |a (OCoLC)310965086 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Recht, Justiz, Zeitgeschehen  |b RJZ 
246 3 3 |a RJZ 
264 3 1 |a Karlsruhe  |b Müller  |c 1968- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1968 - 
363 0 1 |a 1  |i 1968 
591 |a G/GBC*010681 (SWB). - G/GBC 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 16=Alle Aufl. von  |t Jura-Berufsreport  |d Karlsruhe : Müller, 1973  |w (DE-627)166202312  |w (DE-600)127039-4  |w (DE-576)014522004 
787 0 8 |i 14=3; 24=4 von  |a Rechtspolitischer Kongreß der SPD (ZDB)  |t Dokumentation  |d Heidelberg : C. F. Müller, 1965  |w (DE-627)130743178  |w (DE-600)986335-7  |w (DE-576)027059375 
889 |w (DE-576)482039205 
935 |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2468727541 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130101974 
LOK |0 005 20010517000000 
LOK |0 008 930804||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |b 1