The Oxford women's series

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: London Croom Helm 1978-
In:Year: 1978
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01462cas a2200505 4500
001 130028282
003 DE-627
005 20190608205009.0
007 tu
008 931116c19789999xxkz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 01238948X  |2 DE-101 
016 7 |a 424980-X  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)130028282 
035 |a (DE-576)008671931 
035 |a (DE-599)ZDB424980-X 
035 |a (OCoLC)6949404 
035 |a (OCoLC)06949404 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 4 |a The Oxford women's series  |c Women's Studies Committee, Oxford University 
264 3 1 |a London  |b Croom Helm  |c 1978- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a [1.]1978 - 
363 0 1 |a 3  |i 1979 
515 |a Anfangs ohne Zählung 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2068182432 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 130028282 
LOK |0 005 20020613000000 
LOK |0 008 020613||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k110 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |t KRI