Public administration and public policy

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: Boca Raton [u.a.] Taylor & Francis 1978-
New York, NY Dekker 1978-2005
In:Year: 1978
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03133cas a2201045 4500
001 13002726X
003 DE-627
005 20190608204954.0
007 tu
008 931116c19789999xxuz| m| 0 |0eng c
016 7 |a 012385441  |2 DE-101 
016 7 |a 424509-X  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)13002726X 
035 |a (DE-576)015568628 
035 |a (DE-599)ZDB424509-X 
035 |a (OCoLC)310959458 
035 |a (OCoLC)310959458 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XD-US 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a Public administration and public policy 
246 1 |i Nebent.  |a Publications in public administration and public policy 
264 3 1 |a Boca Raton [u.a.]  |b Taylor & Francis  |c 1978- 
264 2 1 |a New York, NY  |b Dekker  |c 1978-2005 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 4.1978 - 
363 0 1 |a 4  |i 1978 
591 |a 18!se-Änderung(31-08-05) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a BGTS 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2116382254 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13002726X 
LOK |0 005 20010116000000 
LOK |0 008 880608||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2116382262 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13002726X 
LOK |0 005 20010123000000 
LOK |0 008 961022||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2534343238 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13002726X 
LOK |0 005 20070522154409 
LOK |0 008 070522||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-58  |c DE-627  |d DE-21-58 
LOK |0 852   |a DE-21-58 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a retr  |a i058  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3502461198 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13002726X 
LOK |0 005 20190801121215 
LOK |0 008 190801||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-109  |c DE-627  |d DE-21-109 
LOK |0 852   |a DE-21-109 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b Sinologie  |9 00 
LOK |0 935   |a sino 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2116381975 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 13002726X 
LOK |0 005 20001124000000 
LOK |0 008 001124||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI