Lionel Cohen lectures

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Jerusalem 1953-1978
In:Year: 1953
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01446cas a2200493 4500
001 129977780
003 DE-627
005 20190608204332.0
007 tu
008 931115d19531978is z| m| 0 |0und c
016 7 |a 012273007  |2 DE-101 
016 7 |a 411681-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129977780 
035 |a (DE-576)022796797 
035 |a (DE-599)ZDB411681-1 
035 |a (OCoLC)1754262 
035 |a (OCoLC)01754262 
035 |a (OCoLC)638054841 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
044 |c XB-IL 
082 0 4 |a 000  |q DE-600 
245 1 0 |a Lionel Cohen lectures  |c Hebrew University of Jerusalem 
264 3 1 |a Jerusalem  |c 1953-1978 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1953 - 20.1977(1978); damit Ersch. eingest. 
363 0 0 |a 1  |i 1953 
363 1 0 |a 20  |i 1977 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2807549713 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129977780 
LOK |0 005 20140722124845 
LOK |0 008 140722||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |t KRI