Internationale Pädagogik

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Würzburg Königshausen + Neumann 1982-
In:Year: 1982
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02608cas a2200901 4500
001 129813230
003 DE-627
005 20220301155738.0
007 tu
008 931115c19829999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011693460  |2 DE-101 
016 7 |a 271860-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129813230 
035 |a (DE-576)009046364 
035 |a (DE-599)ZDB271860-1 
035 |a (OCoLC)604978303 
035 |a (OCoLC)72838532 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 370  |q DE-600 
245 1 0 |a Internationale Pädagogik 
264 3 1 |a Würzburg  |b Königshausen + Neumann  |c 1982- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.1982 - 
363 0 1 |a 2  |i 1982 
591 |a 290488 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a mteo 
935 |i sdedup20220301 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2071634837 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129813230 
LOK |0 005 19871026000000 
LOK |0 008 871026||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2071634845 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129813230 
LOK |0 005 20010126000000 
LOK |0 008 010126||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2556519533 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129813230 
LOK |0 005 20071122155216 
LOK |0 008 071122||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2071634594 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129813230 
LOK |0 005 20050822000000 
LOK |0 008 050822||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI