JUREP-Vahlen-Repetitorien

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Verlag Franz Vahlen (Issuing body)
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: München Vahlen 1979-1995
In:Year: 1979
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01632cas a2200553 4500
001 129733121
003 DE-627
005 20220613121223.0
007 tu
008 931115d19791995gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011604646  |2 DE-101 
016 7 |a 261959-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129733121 
035 |a (DE-576)008001367 
035 |a (DE-599)ZDB261959-3 
035 |a (OCoLC)638359920 
035 |a (OCoLC)72867283 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 340  |q DE-600 
245 1 0 |a JUREP-Vahlen-Repetitorien 
246 1 |i Nebent.  |a JUREP 
264 3 1 |a München  |b Vahlen  |c 1979-1995 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1979=2.Aufl.-40 [?] 
363 0 0 |a 1  |i 1979 
363 1 0 |a 40  |i 1995 
591 |a 18!se-Änderung(17-07-03) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
710 2 |a Verlag Franz Vahlen  |e Herausgebendes Organ  |0 (DE-588)4033612-8  |0 (DE-627)106256513  |0 (DE-576)209002816  |4 isb 
935 |a mteo 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2957506386 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129733121 
LOK |0 005 20170306142222 
LOK |0 008 170306||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-110  |c DE-627  |d DE-21-110 
LOK |0 852   |a DE-21-110 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1  |t KRI