Moltke-Almanach

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: München Oldenbourg 1984-1990
Berlin Stifung 1984
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 02612cas a2200865 4500
001 12964031X
003 DE-627
005 20190608195638.0
007 tu
008 931115d19841990xx z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011515902  |2 DE-101 
016 7 |a 252257-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)12964031X 
035 |a (DE-576)021811474 
035 |a (DE-599)ZDB252257-3 
035 |a (OCoLC)17900917 
035 |a (OCoLC)17832506 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 320  |q DE-600 
245 1 0 |a Moltke-Almanach  |c hrsg. von der Moltke-Stiftung 
264 3 1 |a München  |b Oldenbourg  |c 1984-1990 
264 1 |a Berlin  |b Stifung  |c 1984 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1984 - 2.1990; damit Ersch. eingest. 
363 0 0 |a 1  |i 1984 
363 1 0 |a 2  |i 1990 
591 |a 61!352!mr-Änderung(24-02-17) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)11893631X  |0 (DE-627)695595989  |0 (DE-576)210451319  |a Moltke  |c Familie  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
889 |w (DE-576)01513346X 
935 |a mkri 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcy a22 3n 4500 
LOK |0 001 211470131X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 12964031X 
LOK |0 005 20170616180005 
LOK |0 008 880928||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-600)020794274 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |8 1 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c ZA 6382  |9 00 
LOK |0 85900  |8 1.1  |a 1  |i 1984 
LOK |0 85910  |8 1.2  |a 2  |i 1990 
LOK |0 86630  |a 1.1984 - 2.1990 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2784558371 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 12964031X 
LOK |0 005 20170629092701 
LOK |0 008 140226||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32c  |c DE-627  |d DE-21-32c 
LOK |0 852   |a DE-21-32c 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32c  |a i32c 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2151909093 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 12964031X 
LOK |0 005 20030318000000 
LOK |0 008 030318||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw 
SPR |a 1