Fortbildungskurse der Schweizerischen Gesellschaft für Psychiatrie = Cours de perfectionnement de la Société Suisse de Psychiatrie

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Schweizerische Gesellschaft für Psychiatrie (Author)
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Basel [u.a.] 1968-1973
In:Year: 1968
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 03082cas a2200949 4500
001 129523305
003 DE-627
005 20211215132018.0
007 tu
008 931114d19681973sz z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011240490  |2 DE-101 
016 7 |a 212999-1  |2 DE-600 
030 |a FSGPA 
035 |a (DE-627)129523305 
035 |a (DE-576)014940086 
035 |a (DE-599)ZDB212999-1 
035 |a (OCoLC)50380448 
035 |a (OCoLC)718775841 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-CH 
082 0 4 |a 610  |q DE-600 
110 2 |a Schweizerische Gesellschaft für Psychiatrie  |e Verfasser  |0 (DE-588)2021574-5  |0 (DE-627)102068739  |0 (DE-576)191746312  |4 aut 
210 1 0 |a COURS PERFECT SOC SUISSE PSYCHIATR 
210 1 0 |a FORTBILDUNGSKURSE Schweiz GES PSYCHIATR 
245 1 0 |a Fortbildungskurse der Schweizerischen Gesellschaft für Psychiatrie  |b  = Cours de perfectionnement de la Société Suisse de Psychiatrie 
246 3 1 |a Cours de perfectionnement de la Société Suisse de Psychiatrie 
264 3 1 |a Basel [u.a.]  |c 1968-1973 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1968 - 6.1973[?] 
363 0 0 |a 1  |i 1968 
363 1 0 |a 6  |i 1973 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |c 20211213  |f SLG  |z IGPP  |2 pdager  |5 DE-25 
591 |a IIA!se-Änderung(25-10-06) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 211324876X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129523305 
LOK |0 005 20011109000000 
LOK |0 008 951016||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2113248778 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129523305 
LOK |0 005 20010817000000 
LOK |0 008 960227||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2528774834 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129523305 
LOK |0 005 20070308084208 
LOK |0 008 070308||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-93  |c DE-627  |d DE-21-93 
LOK |0 852   |a DE-21-93 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k093  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2113248670 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129523305 
LOK |0 005 20050927000000 
LOK |0 008 050725||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI