New sociology library

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:English
Published: London Cass 1971-
Check availability: HBZ Gateway
Keywords:
LEADER 02466cas a2200853 4500
001 129450928
003 DE-627
005 20190608192925.0
007 tu
008 931114c19719999xx z| m| 0 |0eng c
016 7 |a 011115874  |2 DE-101 
016 7 |a 197601-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129450928 
035 |a (DE-576)003242242 
035 |a (DE-599)ZDB197601-1 
035 |a (OCoLC)150336187 
035 |a (OCoLC)150336187 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-GB 
082 0 4 |a 300  |q DE-600 
245 1 0 |a New sociology library  |c Norbert Elias 
264 3 1 |a London  |b Cass  |c 1971- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nr. 1.1976; 2.1971 - 
363 0 1 |a 1  |i 1976 
591 |a 200380 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2024320481 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129450928 
LOK |0 005 20000322000000 
LOK |0 008 000322||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 202432049X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129450928 
LOK |0 005 20050221000000 
LOK |0 008 050221||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-37  |c DE-627  |d DE-21-37 
LOK |0 852   |a DE-21-37 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2636666915 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129450928 
LOK |0 005 20100526150454 
LOK |0 008 100526||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3002027316 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129450928 
LOK |0 005 20180307141945 
LOK |0 008 180307||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |b 1