Untersuchungen und Materialien

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Frankfurt, M. Verl. Roter Stern 1973-
In:Year: 1973
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02953cas a2201009 4500
001 129434566
003 DE-627
005 20210423204954.0
007 tu
008 931114c19739999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 011079851  |2 DE-101 
016 7 |a 193511-2  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129434566 
035 |a (DE-576)005513464 
035 |a (DE-599)ZDB193511-2 
035 |a (OCoLC)72816333 
035 |a (OCoLC)72816333 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 320  |q DE-600 
245 1 0 |a Untersuchungen und Materialien 
264 3 1 |a Frankfurt, M.  |b Verl. Roter Stern  |c 1973- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Nachgewiesen 2.1973 - 
363 0 1 |a 2  |i 1973 
591 |a C 101280 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-627)431449783 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2042226580 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129434566 
LOK |0 005 20000721000000 
LOK |0 008 000721||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a kram  |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2042226599 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129434566 
LOK |0 005 19970423000000 
LOK |0 008 970423||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2527428908 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129434566 
LOK |0 005 20070216174752 
LOK |0 008 070216||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-58  |c DE-627  |d DE-21-58 
LOK |0 852   |a DE-21-58 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a retr  |a i058  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2680471520 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129434566 
LOK |0 005 20110617085627 
LOK |0 008 110617||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3060708819 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129434566 
LOK |0 005 20190312144906 
LOK |0 008 190312||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI