Studien zur Lehrforschung

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Düsseldorf 1972-
In:Year: 1972
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 04349cas a2201465 4500
001 129300365
003 DE-627
005 20220311135819.0
007 tu
008 931114c19729999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 010689761  |2 DE-101 
016 7 |a 121944-3  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129300365 
035 |a (DE-576)003520471 
035 |a (DE-599)ZDB121944-3 
035 |a (OCoLC)72847537 
035 |a (OCoLC)72847537 
035 |a (OCoLC)611051672 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 370  |q DE-600 
245 1 0 |a Studien zur Lehrforschung 
246 1 |i Nebent.  |a Studien der Lehrforschung 
264 3 1 |a Düsseldorf  |c 1972- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1972- 
363 0 1 |a 1  |i 1972 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |c 2020  |f PENW  |2 pdager  |5 DE-5 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
889 |w (DE-627)1768453365 
935 |a mteo 
935 |i sdedup20220303 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 202628671X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20010426000000 
LOK |0 008 940303||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2026286728 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20010501000000 
LOK |0 008 951211||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Einzelsignatur  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2026286736 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20010501000000 
LOK |0 008 960305||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2026286744 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20050302000000 
LOK |0 008 030905||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-51  |c DE-627  |d DE-21-51 
LOK |0 852   |a DE-21-51 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a gesa  |a k051 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2507300051 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20060425143550 
LOK |0 008 060425||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-37  |c DE-627  |d DE-21-37 
LOK |0 852   |a DE-21-37 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k037  |a i037  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2532754478 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20070430165610 
LOK |0 008 070430||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-43  |c DE-627  |d DE-21-43 
LOK |0 852   |a DE-21-43 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k043  |a j043  |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2700286472 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20120110120146 
LOK |0 008 120110||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-53  |c DE-627  |d DE-21-53 
LOK |0 852   |a DE-21-53 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a i053  |a k053 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2026286183 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129300365 
LOK |0 005 20050510000000 
LOK |0 008 050510||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI