Wissenschaft und Philosophie

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Darmstadt Verl. Darmstädter Blätter 1985-
In:Year: 1985
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02177cas a2200745 4500
001 129196576
003 DE-627
005 20190608184720.0
007 tu
008 931114c19859999gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 010472762  |2 DE-101 
016 7 |a 53854-1  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129196576 
035 |a (DE-576)010885307 
035 |a (DE-599)ZDB53854-1 
035 |a (OCoLC)183305058 
035 |a (OCoLC)183305058 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 100  |q DE-600 
245 1 0 |a Wissenschaft und Philosophie 
246 1 |i Nebent.  |a Reihe Wissenschaft und Philosophie 
264 3 1 |a Darmstadt  |b Verl. Darmstädter Blätter  |c 1985- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1985 - 
363 0 1 |a 1  |i 1985 
591 |a 352!(08-12-16) 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 208256942X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129196576 
LOK |0 005 20020413000000 
LOK |0 008 881125||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x NAK 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082569438 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129196576 
LOK |0 005 20020411000000 
LOK |0 008 000829||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-62  |c DE-627  |d DE-21-62 
LOK |0 852   |a DE-21-62 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2082569187 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129196576 
LOK |0 005 19940920000000 
LOK |0 008 940920||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI