Rechtspolitische Schriften: rps

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:German
Published: Köln 1982-1988
In:Year: 1982
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 02072cas a2200673 4500
001 129128570
003 DE-627
005 20220302163653.0
007 tu
008 931114d19821988gw z| m| 0 |0ger c
016 7 |a 010404945  |2 DE-101 
016 7 |a 45928-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129128570 
035 |a (DE-576)008478805 
035 |a (DE-599)ZDB45928-8 
035 |a (OCoLC)84226628 
035 |a (OCoLC)310771007 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 340  |a 330  |q DE-600 
245 1 0 |a Rechtspolitische Schriften  |b rps 
246 3 3 |a rps 
264 3 1 |a Köln  |c 1982-1988 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1982 - 8.1988 nachgewiesen[?] 
363 0 0 |a 1  |i 1982 
363 1 0 |a 8  |i 1988 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 8=2 von  |a Republikanischer Anwältinnen- und Anwältetag (ZDB)  |t Der Republikanische Anwältinnen- und Anwältetag  |d Köln, 1988  |w (DE-627)182312623  |w (DE-600)1196345-1  |w (DE-576)9182312621 
889 |w (DE-576)468387846 
935 |i sdedup20220302 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2066796077 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129128570 
LOK |0 005 19980912000000 
LOK |0 008 951122||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2066795909 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 129128570 
LOK |0 005 19931214000000 
LOK |0 008 931214||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI