Die Roma Rumäniens: Volk ohne Hinterland

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Remmel, Franz
Format: Print Book
Language:German
Published: Wien Picus-Verl. 1993
In:Year: 1993
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 03898cam a2201057 4500
001 12330704X
003 DE-627
005 20230703102546.0
007 tu
008 930327s1993 au ||||| 00| ||ger c
015 |a 93,N07,0239  |2 dnb 
015 |a 93,A28,1283  |2 dnb 
016 7 |a 930179811  |2 DE-101 
020 |a 3854522401  |c  : DM 39.80, S 298.00 (Pp.)  |9 3-85452-240-1 
035 |a (DE-627)12330704X 
035 |a (DE-576)032234600 
035 |a (DE-599)DNB930179811 
035 |a (OCoLC)246749555 
035 |a (OCoLC)246749555 
035 |a (OCoLC)28927469 
035 |a (OCoLC)246749555 
035 |a (AT-OBV)AC00613726 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-AT 
050 0 |a DX224 
082 0 |a 949.8/00491497 
082 0 4 |a 25  |q dnb 
084 |a ERD 150  |2 sfb 
084 |a ERD 572  |2 sfb 
084 |a 63  |a 25  |2 sdnb 
084 |a LB 48285  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/90563:859 
084 |a 71.62  |2 bkl 
084 |a 73.06  |2 bkl 
100 1 |a Remmel, Franz  |d 1931-2019  |0 (DE-588)10847495X  |0 (DE-627)669914746  |0 (DE-576)351371230  |4 aut 
109 |a Remmel, Franz 1931-2019  |a Remmel, Franz Karl 1931-2019 
245 1 4 |a Die Roma Rumäniens  |b Volk ohne Hinterland  |c Franz Remmel. Red. bearb. und mit einem Nachw. von Renata M. Erich 
264 1 |a Wien  |b Picus-Verl.  |c 1993 
300 |a 240 S.  |b Ill.  |c 21 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SLG  |z BfZ  |2 pdager  |5 DE-24 
653 0 |a Romanies  |a Romania 
653 0 |a Romania  |a Ethnic relations 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4050473-6  |0 (DE-627)106181955  |0 (DE-576)209087528  |a Roma  |g Volk  |2 gnd 
689 0 1 |d g  |0 (DE-588)4050939-4  |0 (DE-627)778808769  |0 (DE-576)20909057X  |a Rumänien  |2 gnd 
689 0 2 |a z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4050473-6  |0 (DE-627)106181955  |0 (DE-576)209087528  |a Roma  |g Volk  |2 gnd 
689 1 1 |d g  |0 (DE-588)4050939-4  |0 (DE-627)778808769  |0 (DE-576)20909057X  |a Rumänien  |2 gnd 
689 1 2 |d s  |0 (DE-588)4125698-0  |0 (DE-627)104470348  |0 (DE-576)209578750  |a Kultur  |2 gnd 
689 1 |5 DE-101 
689 2 0 |d g  |0 (DE-588)4050939-4  |0 (DE-627)778808769  |0 (DE-576)20909057X  |a Rumänien  |2 gnd 
689 2 1 |d s  |0 (DE-588)4050473-6  |0 (DE-627)106181955  |0 (DE-576)209087528  |a Roma  |g Volk  |2 gnd 
689 2 2 |a z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 2 |5 (DE-627) 
889 |w (DE-627)277507529 
935 |a mkri 
935 |i Blocktest 
936 r v |a LB 48285  |b Rumänien  |k Soziale und politische Organisation und Praxis  |k Ethnische Gruppen, Ethnizität, multikulturelle Gesellschaft  |k Europa  |k Osteuropa  |k Südosteuropa  |k Rumänien  |0 (DE-627)1271677733  |0 (DE-625)rvk/90563:859  |0 (DE-576)201677733 
936 b k |a 71.62  |j Ethnische Beziehungen  |0 (DE-627)106410423 
936 b k |a 73.06  |j Ethnographie  |0 (DE-627)106411608 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3167574089 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 12330704X 
LOK |0 005 20100407081206 
LOK |0 008 050309||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-52  |c DE-627  |d DE-21-52 
LOK |0 541   |e 94/432 
LOK |0 689   |a g  |0 1342673174  |a Roma <Volk> 
LOK |0 689   |a g  |0 1335582991  |a Rumänien 
LOK |0 852   |a DE-21-52 
LOK |0 852 1  |c Ai 1119  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k052 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3167574909 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 12330704X 
LOK |0 005 19930621000000 
LOK |0 008 930621||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a WA-MARC-krimdoka001.raw 
TIM |a 100018611223_100020231231  |b 1861-12-23 - 2023