Same-sex domestic violence: testing the cycle theory of violence

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Johnson, Jeanne Jeanette (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01581cam a22004692 4500
001 1191745228
003 DE-627
005 20180726073659.0
007 tu
008 051202s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3160046  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1191745228 
035 |a (DE-576)121745228 
035 |a (DE-599)BSZ121745228 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Johnson, Jeanne Jeanette  |4 aut 
245 1 0 |a Same-sex domestic violence  |b testing the cycle theory of violence  |c by Jeanne Jeanette Johnson 
264 1 |c 2004 
300 |a XI, 185 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Fresno. Calif., Alliant Univ., Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Fresno, Calif.  |0 (DE-588)4233921-2  |0 (DE-627)104913606  |0 (DE-576)210376287  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2461386544 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1191745228 
LOK |0 005 20051202000000 
LOK |0 008 051202||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw