Assessing amenability to treatment in community corrections: creating a valid and reliable instrument for male batterers

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Gregory, Carol R.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2003
In:Year: 2003
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01615cam a22004692 4500
001 1191352528
003 DE-627
005 20211104184826.0
007 tu
008 051111s2003 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3133795  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1191352528 
035 |a (DE-576)121352528 
035 |a (DE-599)BSZ121352528 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Gregory, Carol R.  |4 aut 
245 1 0 |a Assessing amenability to treatment in community corrections  |b creating a valid and reliable instrument for male batterers  |c by Carol R. Gregory 
264 1 |c 2003 
300 |a XIV, 160 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of Delaware, Diss., 2003 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Newark, Del.  |0 (DE-588)4246246-0  |0 (DE-627)104820659  |0 (DE-576)216867053  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 246087099X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1191352528 
LOK |0 005 20051111000000 
LOK |0 008 051111||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw