Assessing participatory evaluation processes and outcomes in juvenile treatment facilities

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Cunningham, Wm. Scott
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
In:Year: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01603cam a22004692 4500
001 1190791870
003 DE-627
005 20220526095227.0
007 tu
008 051007s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3148857  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1190791870 
035 |a (DE-576)120791870 
035 |a (DE-599)BSZ120791870 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Cunningham, Wm. Scott  |4 aut 
245 1 0 |a Assessing participatory evaluation processes and outcomes in juvenile treatment facilities  |c by Wm. Scott Cunningham 
264 1 |c 2004 
300 |a X, 225 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Albany, State Univ. of New York, Diss., 2004 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Albany, NY  |0 (DE-588)4208941-4  |0 (DE-627)105108359  |0 (DE-576)210188898  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2460021127 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1190791870 
LOK |0 005 20051007000000 
LOK |0 008 051007||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw