The significance of the Bobby M. Consent Decree on Florida correctional education reform

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Coggins, Kevin S.
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
In:Year: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01607cam a22004692 4500
001 1190761025
003 DE-627
005 20211104183847.0
007 tu
008 051006s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3138601  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1190761025 
035 |a (DE-576)120761025 
035 |a (DE-599)BSZ120761025 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Coggins, Kevin S.  |4 aut 
245 1 4 |a The significance of the Bobby M. Consent Decree on Florida correctional education reform  |c by Kevin S. Coggins 
264 1 |c 2004 
300 |a IV, 224 S.  |b Ill., graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Univ. of South Florida, Diss., 2004 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 1  |2 pdager 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Tampa, Fla.  |0 (DE-588)4122651-3  |0 (DE-627)105760935  |0 (DE-576)20955312X  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2459967268 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1190761025 
LOK |0 005 20051006000000 
LOK |0 008 051006||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw