Jonge VAR-reeks

Saved in:  
Bibliographic Details
Format: Print Series/Journal
Language:Undetermined language
Published: Den Haag Boom 19XX-
In:Year: 2005
Check availability: HBZ Gateway
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Keywords:
LEADER 01110nas a22003852 4500
001 1189449242
003 DE-627
005 20050818000000.0
007 tu
008 050818c19uuuuuuxx u| m| 0 |0und c
035 |a (DE-627)1189449242 
035 |a (DE-576)119449242 
035 |a (DE-599)BSZ119449242 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
190 |j 2005 
245 1 0 |a Jonge VAR-reeks 
264 3 1 |a Den Haag  |b Boom  |c 19XX- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2457832071 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1189449242 
LOK |0 005 20050818000000 
LOK |0 008 050818||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdokb001.raw 
SPR |a 1  |t KRI