An empirical test of the applicability of general criminological theories to Internet crime

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hinduja, Sameer (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01690cam a22004812 4500
001 1189402041
003 DE-627
005 20161015100026.0
007 tu
008 050816s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3146032  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1189402041 
035 |a (DE-576)119402041 
035 |a (DE-599)BSZ119402041 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Hinduja, Sameer  |d 1978-  |0 (DE-588)139053549  |0 (DE-627)608097780  |0 (DE-576)189562854  |4 aut 
109 |a Hinduja, Sameer 1978- 
245 1 3 |a An empirical test of the applicability of general criminological theories to Internet crime  |c by Sameer Hinduja 
264 1 |c 2004 
300 |a XIII, 298 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Michigan State Univ., Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a East Lansing, Mich.  |0 (DE-588)4234231-4  |0 (DE-627)703049194  |0 (DE-576)210378700  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2457751411 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1189402041 
LOK |0 005 20050816000000 
LOK |0 008 050816||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw