Correlates of drug use and prior arrest in a sample of California arrestees

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Steinberg, Jane Karen (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01604cam a22004692 4500
001 1189352680
003 DE-627
005 20180726061048.0
007 tu
008 050811s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3155045  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1189352680 
035 |a (DE-576)119352680 
035 |a (DE-599)BSZ119352680 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Steinberg, Jane Karen  |4 aut 
245 1 0 |a Correlates of drug use and prior arrest in a sample of California arrestees  |c by Jane Karen Steinberg 
264 1 |c 2004 
300 |a XII, 267 S.  |b graph. Darst. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Los Angeles, Calif., Univ., Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Los Angeles, Calif.  |0 (DE-588)4036361-2  |0 (DE-627)106243012  |0 (DE-576)209017953  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2457666406 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1189352680 
LOK |0 005 20050811000000 
LOK |0 008 050811||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw