An item characteristics pattern analysis of the Halstead Category Test using a sample of sex offenders

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Davidson-Meyer, Jeanne (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01635cam a22004692 4500
001 1188610694
003 DE-627
005 20161015100024.0
007 tu
008 050714s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3151235  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1188610694 
035 |a (DE-576)118610694 
035 |a (DE-599)BSZ118610694 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Davidson-Meyer, Jeanne  |0 (DE-627)1259432254  |0 (DE-576)18943225X  |4 aut 
109 |a Davidson-Meyer, Jeanne  |a Meyer, Jeanne Davidson- 
245 1 3 |a An item characteristics pattern analysis of the Halstead Category Test using a sample of sex offenders  |c by Jeanne Davidson-Meyer 
264 1 |c 2004 
300 |a IX, 125 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Adler School of Professional Psychology, Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2456901185 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1188610694 
LOK |0 005 20050714000000 
LOK |0 008 050714||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw