Prescriptive cruelty: the practice of medicine in maximum-security prisons

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Amerson Guerra, Antoinette Soren (Author)
Format: Print Book
Language:English
Published: 2004
Check availability: HBZ Gateway
Subito Delivery Service: Order now.
Keywords:
LEADER 01800cam a22004812 4500
001 1188553011
003 DE-627
005 20161015100023.0
007 tu
008 050712s2004 xx ||||| m 00| ||eng c
024 8 |a 3146904  |q Order no. 
035 |a (DE-627)1188553011 
035 |a (DE-576)118553011 
035 |a (DE-599)BSZ118553011 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
100 1 |a Amerson Guerra, Antoinette Soren  |0 (DE-627)1259419282  |0 (DE-576)189419288  |4 aut 
109 |a Amerson-Guerra, Antoinette Soren  |a Amerson Guerra, Antoinette Soren  |a Guerra, Antoinette Soren Amerson  |a Guerra, Antoinette Soren Amerson- 
245 1 0 |a Prescriptive cruelty  |b the practice of medicine in maximum-security prisons  |c by Antoinette Soren Amerson Guerra 
264 1 |c 2004 
300 |a IX, 295 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Berkeley, Univ. of California, Diss., 2004 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
751 |a Berkeley, Calif.  |0 (DE-588)4005720-3  |0 (DE-627)106380133  |0 (DE-576)208862498  |4 uvp 
935 |a mkri 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2456801784 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1188553011 
LOK |0 005 20050712000000 
LOK |0 008 050712||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Frei85  |c DE-627  |d DE-Frei85 
LOK |0 852   |z Kopie, erschienen im Verlag Univ. Microfilms Internat., Ann Arbor, 2005 
LOK |0 852   |a DE-Frei85 
LOK |0 852 1  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-krimdoka001.raw